Bursa binelui – Campionatul de Bine - Asociația Europa Digitală
↑ Sus

Bursa binelui – Campionatul de Bine

download

 

Bursa Binelui este singura platforma de donatii fara comision din Romania.

 

In fiecare an, Bursa Binelui organizeaza o competitie de atragere donatii, Campionatul de Bine, care incurajeaza organizatiile sa atraga donatii pentru propuneri de proiecte/ proiectele in curs de implementare.

 

Daca in urmatoarea perioada/ anul viitor, ONG-ul tau dumneavoastra are in plan desfasurarea unor proiecte pentru care are nevoie de fonduri/ finantare, va recomandam sa inscrieti aceste proiecte in Campionatul de Bine.

 

Este de mentionat faptul ca toate donatiile pe care le atrageti pe Bursa Binelui in perioada Campionatului de Bine si in afara acestuia va sunt decontate integral, indiferent daca atingeti suma target in perioada setata (Bursa Binelui nu functioneaza ca o platforma de crowfunding).

 

In plus, daca sunteti printre ocupantii primelor trei locuri la finalul Campionatului de Bine, Bursa Binelui dubleaza suma atrasa din donatii in limita a 5.000 de euro.

 

Consideram ca donatiile individuale ar trebuie sa reprezinte instrumentul de finantare cel mai frecvent accesat si la indemana pentru toate organizatiile din Romania. De aceea, Bursa Binelui vine in intampinarea nevoilor acestora de a-i invata cum sa comunice facil si coerent, astfel incat sa creasca comunitatile din jurul cauzelor pentru care lupta.

 

Termenul limita pentru inscriere este 4 decembrie inclusiv, ora 23:59:59. Campionatul se va desfasura in perioada 5 decembrie 2017 – 19 februarie 2018.

 

Ghidul participantului: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/campionat/regulament

Website-ul proiectului: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/

Inscriere: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Inregistrare-CampionatuldeBine

 Aplică online pentru un website gratuit

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Măsura 102

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.