Meet Magento România 2016 - Asociația Europa Digitală
↑ Sus

Meet Magento România 2016

mmro2016

 

 

Ne face mare plăcere să participăm și anul acesta la MeetMagento România 2016. Meet Magento este cea mai importantă serie de conferințe de eCommerce din întreaga lume ce oferă acces către comunitățile regionale din spatele industriei. Este locul unde interacționezi cu comercianți, factori de decizie, lideri de opinie și dezvoltatoriMagento din cadrul agențiilor specializate. Evenimentele Meet Magento au loc anual în peste 20 de țări din întreaga lume.

În cadrul acestei conferințe vom învăța să cum să lucrăm cât mai eficient în e-commerce, elemente ce le vom folosii pentru optimizarea magazinelor online a ONG-urilor cu care colaborăm.

Vrei să afli cum poate ONG-ul tău să beneficieze de un magazin online perfect funcțional și buget AdWords de 10.000$ pe lună? 

Înscrie-ți ONG-ul aici la programul Economia Socială Online: www.europadigitala.ro/masura-301 și veni beneficia de crearea magazinului online gratuit, și aplicare la Google AdGrants – buget de 10.000$ pentru promovarea magazinlui pentru căutarea Google pe internet.

#IncluziuneDigitală #AdGrants #GooglePartnersAplică online pentru un website gratuit

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Măsura 102

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.