Parlamentul European pune la dispoziție 850.000 de euro în granturi pentru organizarea de evenimente cu dimensiune europeană - Asociația Europa Digitală
↑ Sus

Parlamentul European pune la dispoziție 850.000 de euro în granturi pentru organizarea de evenimente cu dimensiune europeană

Parlamentul European pune la dispoziție 850.000 de euro în granturi pentru organizarea de evenimente cu dimensiune europeană iar toate organizaţiile non-profit sunt invitate să își depună propunerile până vineri, 15 septembrie 2017, potrivit Biroului de Informare în România al Parlamentului European.

europeanparliament

Proiectele vor fi implementate în perioada 15 decembrie 2017 – 30 iunie 2018. Rata de cofinanțare poate ajunge până la 60% din totalul costurilor elgibile.

Regulamentul financiar aplicabil bugetului general al Uniunii Europene stabilește principiile de execuție a bugetului, inclusiv principiul transparenței, afirmat în întregul regulament financiar și în normele de aplicare a acestuia. Se prevede o publicare ex ante și / sau ex post corespunzătoare a execuției bugetului.

Normele de publicare a subvențiilor sunt prevăzute la articolul 128 din Regulamentul financiar, care prevede publicarea ex ante a programului anual, cererile de propuneri și publicarea ex post a subvențiilor acordate în cursul unui exercițiu financiar. Se precizează că o subvenție a fost acordată atunci când se acordă pentru prima oară un angajament juridic, adică atunci când primul acord a fost semnat.

Ghidul participantului: http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/en/20150201PVL00100/Grants

Web site-ul proiectului: http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/enAplică online pentru un website gratuit

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Măsura 102

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.