Kinderpedia - Asociația Europa Digitală
↑ Sus

Kinderpedia

Kinderpedia
 
img
Kinderpedia oferă 20 de abonamente gratuite grădinițelor și școlilor membre Asociației Europa Digitală care se înregistrează în platforma online până la 1 noiembrie 2016.
Kinderpedia este o soluție digitală interactivă ce aduce impreună grădinitele și școlile primare, educatorii, învătătorii și părintii pe aceeași platformă.
Înscrie-te aici
img

 

Sondaj Online
Studiu Kinderpedia și iVox: O treime dintre părinți folosesc zilnic calculatorul sau smartphone-ul pentru a afla informații de la grădiniță sau școală.
Vezi articol
img

 

Asistență și training
Primele 20 instituții de invătămant care se înscriu și completează grupele sau clasele de copii până pe data de 1 noiembrie 2016, beneficiază de un an de acces gratuit în platformă.
Contactează un consultant
img
Lansată în aprilie 2015, Kinderpedia este un instrument inteligent care ajută cadrele didactice să comunice mai eficient cu părinții, să păstreze o evidență organizată a tuturor datelor importante despre copii, cât și un istoric al activității acestora. Pentru părinte, aplicația este o fereastră către cele mai relevante informații referitoare la ce a făcut copilul la grădinița/școală: dacă a mâncat, dacă a dormit, dacă a fost bine dispus, cum s-a implicat în activitățile zilei. Kinderpedia este disponibilă și sub formă de aplicație pentru părinți, compatibilă Android și iOS. Nu în ultimul rând, platforma este foarte utilă directorilor de instituții de învățământ, pentru că pot accesa cu ușurință rapoarte de prezență, rapoarte cu privire la activitatea cadrelor didactice, dar și situații financiare.
Poți accesa în mod direct un cont demo:
Click aici
Ne poți contacta oricând:
Asociația Europa Digitală
str. Donath nr. 114/8 Cluj, România
Cluj-Napoca, 400293, Romania
Call Center: +4 0317 800 161

 

Legături Utile

Aplică online pentru un website gratuit

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Măsura 102

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.