Testimoniale - Asociația Europa Digitală
↑ Sus

Testimoniale

“Apreciem conducerea Asociatiei Europa Digitala pentru intelegerea, inca de la primul contact cu dumneavoastra de a ne asigura punerea la dispozitie a unui site.
Muzeul nostru, asa dupa cum am mai prezentat, se afla in subordinea unei organizatii nonguvernamentale – Asociatia cultural-istorica „MUZEUL” care prin H.G. 613/2014 este recunoscuta a fi de „ultilitate publica”.
Mentionam ca prin Masura WEB-ONG 201 am putut si speram ca si in continuare sa ne putem prezenta in spatiul virtual, sa ne facem cunoscuti iubitorilor de cultura si istorie.

Cu toate ca suntem la inceput, speram ca si prin noi, cat si cu ajutorul dumneavoastra sa putem prezenta intr-o forma cat mai atractiva si convingatoare activitatile noastre.
Bursa pentru un an acordata a fost pentru noi incurajarea si stimularea necesara in ceasta etapa in care mediul ONG se confrunta cu diferite probleme privind autofinantarea.
Atat din partea conducerii Asociatiei dumneavoastra cat si a colegilor care au luat contactul cu noi, am constatat bunavointa si competenta unui parteneriat durabil.”

prof. Ion M. Barbuceanu
Fondator – Asociatia Cultural Istorica “Muzeul”

​”​Cu sinceritate vă ​transmitem că sunteti profesionisti, felicitari!
V​ă​ mul​țumim mult​ ș​i ​ne​bucur​ăm​ pentru colaborare! V-am recomnadat prietenilor, cu încredere, pentru c​ă​ sunte​ț​i minuna​ț​i!

Va multumumim!”

Colectiv CSS Baia Sprie
Clubul Sportiv Scolar Baia SprieAplică online pentru un website gratuit

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Măsura 102

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.